Løøørdag

februar 26, 2011 § 2 kommentarer

I dag hadde jeg Sørlandschips til frokost. Egentlig føler jeg at frokost ikke er dagens sunneste og viktisgste måltid i dag. Kanskje det er derfor jeg føler meg litt slapp og laber?

Sitte (eller, la oss være ærlige, ligge) på sofaen, kikke på dårlig tegneserie på Disneykanalen og gomle på chips fra i går er kanskje ikke den beste starten man kan ha på dagen. Men gud hvor skjønt det er!

Egentlig burde jeg ha vasket. Oppvask, gulvvask, klesvask. Og tørket støv. Og ryddet litt. Men, herregud, det er jo ikke noe skjønt. Det blir skjønt etterpå, det vet jeg jo. Men jeg kommer til å ligge på sofaen litt til. Fordi det er skjønnest av alt. Og fordi jeg er kjempeskjønn i stilongs, ullsokker, genser og et pledd.

Det er jo lørdag. Kanskje jeg burde ha gått på butikken for å handle inn litt sjokolade. Kanskje jeg burde ha handlet inn øl, også. Men som studine har man en merkelig tendens til å konsumere alkohol man ikke har kjøpt selv. Så jeg tror jeg blir på sofen litt til. Det er jo snart lørdagskveld, så jeg trenger litt hvile.

Jeg trenger iallfall litt hvile før jeg setter igang vaskeprosjektet mitt. Men det er mulig jeg utsetter det til i morgen. Eventuelt til mandag. Det er jo mandag som er den store flittighetsdagen, er det ikke?

Lørdag er dagen for tvtitting, spising av snop, drikking av øl, dansing på border og dansegulv og generelt sett uflittig oppførsel. Eller hva?


Reklamer

Tagged: ,

§ 2 Responses to Løøørdag

  • Hakkespett sier:

    Lørdag er ihvertfall dagen for litt ekstra kos. Hva man gjør endrer seg vel litt med hvilken fase av livet man er i. Som småbarnspappa danser jeg ikke så ofte på bordene lenger. Fokus er å lage en spesiell dag for hele familien.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Løøørdag at Sukkerspinneriet.

meta

%d bloggere like this: