All in eller fold?

mars 9, 2011 § 2 kommentarer

På date er det noen få kriterier som gjelder. Eller regler om du vil. Disse reglene er komplekse og uhyre vanskelige, og jeg gir egentlig blanke faen i de aller fleste av dem. Men noen regler bør man overholde. Og de er faktisk ikke så ekstremt vanskelige å forholde seg til. Skulle man tro. For noen er de tydeligvis det.

Jeg hørte her en dag at menn ikke klarer oppfatte mer enn tre ting på en gang, og at man helst skal oppsummere ting i punkter for at det skal mottaes ordentelig. Så jeg velger å lage en liste av det.

  • Du må si noe. Det er ikke noe gøy å være på date med en tilsynelatende stum person. Dessuten må du ikke bare bevise at du ikke er døvstum med et og annet kjedelig utsagn hvert tiende minutt, du må faktisk delta i samtalen. Bruk gjerne et volumnivå på stemmen det er mulig å høre!
  • Når du sier noe, snakk minst mulig om eksen! Helst bør du ikke snakke om eksen i det hele tatt, men om du må, så begrens det. Og husk, det er ingen omstendigheter som tilsier at du må diskutere eksens tarmfunksjon!
  • Ikke ring far. Eller mor.

Selvsagt bør man heller ikke si at nå gidder jeg ikke mer for jeg må hjem å spille nettpoker, selv om det blir veldig kjedelig, da bare finner man på en annen unnskyldning. Det er sånt som kan skje. Så nå vet du det, følger du ikke de tre enkle reglene, blir du forlatt til fordel for gambling på nett. For å si det på pokerspråket, da folder jeg.

Skulle du mot formodning klare å forholde deg til reglene, og ellers imponerer, så er det call eller raise med en gang. Og er du ekstra kjekk, og ekstra imponerende, ja, da er det all inn.

Winner takes it all.

Reklamer

Tagged: , , ,

§ 2 Responses to All in eller fold?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading All in eller fold? at Sukkerspinneriet.

meta

%d bloggere like this: