You go girl/du din tøs!

mars 30, 2011 § 10 kommentarer

Jeg har jo tidligere fortalt at jeg har sett en eneste episode av programmet Paradise Hotel på TV3. Det var den episoden der Maren pulte på Mats. Og så ble jeg egentlig bare flau og ille berørt av hele konseptet Paradise Hotel, så jeg bestemte meg for å ikke se flere episoder.

Men, i går mens jeg sløvet alene på sofaen etter en lang og hard dag på ..la oss si lesesalen, så kikket jeg på noe sånt som en kvart episode av Paradise. Og gjett hva det første jeg fikk se var? Joda, det var Maren! Ikke med Mats, for ham sendte hun jo hjem i samme episoden hun hadde sex med ham, men en annen en. Som jeg forøvrig ikke har anelse hva heter, men det er jo ikke så nøye.

Jeg føler nå at jeg har tatt to stikkprøver av Paradise Hotel, og kommet til følgende konklusjon: programmet handler om Maren som puler. På forskjellige menn.

Og da kommer spørsmålet. Eller spørsmålene, egentlig. Hvorfor har dette programmet seertall? Man blir jo bare flau av å se på det. Har Maren sex i hver episode? Med forskjellige menn? Er det andre jenter enn Maren som får seg noe på dette hotellet? Eier man ikke bluferdighet når man befinner seg på hotell i Mexico? Er dette normal oppførsel? Får Maren alltid alt hun vil ha? Hvorfor har jeg giddet å bruke tid på å se på dette programmet og så å tenke på det i etterkant.

Hele konseptet er egentlig irriterende idiotisk. Så det så.

Egentlig er jeg veldig usikker på hva jeg skal si. Jeg vingler litt mellom DU DIN FLYFILLE og YOU GO GIRL!

Reklamer

Tagged: , , , ,

§ 10 Responses to You go girl/du din tøs!

 • Metallian sier:

  Jeg heller mot flyfille. Ikke fordi jeg mener kvinner som har sex med hvem de vil når de vil er flyfiller, men fordi jeg er ganske sikker på at vi snart (dvs etter serien som jeg foirøvrig ikke ser på) kommer til å se en eller annen overskrift om at «Maren angrer».

  • Serien er jo tydeligvis ikke så mye å se på. Og jeg mener heller ikke jenter som har sex med hvem de vil når de vil er flyfiller eller andre ting, men jeg er litt usikker på om det er så lurt å bedrive slik aktivitet på TV 🙂

 • Sv: Hehe, takk! 😉

  Huff, nå ble jeg nesten litt flau over at jeg ser på programmet.. Hehe!

  • Er jo ikke noe å være flau over det. Jeg blir flau når jeg ser på det (sånn at jeg må holde hånda foran øynene), men om man liker det er det vel bare å kose seg med det?

 • Mammadamen sier:

  Haha, har ikke sett programmet, men tror jeg kan forstå dilemmaet ditt:) Høres forøvrig ut som du bare må fortsette å se på nå … 😉

 • Bett.B Minni.M sier:

  Blir altså så imponert over måten du skriver på. Du klarer å få eet så lite interessant tema som PARADISE HOTELL og at hun derre Maren, eller hvadetnåvarhunhetigjen, til å bli både komisk og flaut (på hennes vegne altså). Jeg har ikke orket å se på denne sesongens paradise, synes hele programmet er… hmm.. jaja.. Men kanskje de burde skiftet navn til Marens Hotell (her er du garantert å få noe!) i år? hihi.. hadde vært artig!

  • Dette er den eneste sesongen jeg har sett på, faktisk, og jeg undrer litt på hvorfor det finnes FLERE sesonger. Men men, det er jo flaut underholdende. Og jeg håper de i det minste har det gøy der inne 😛

 • elisesblogg sier:

  Det er ufattelig underholdende å se mennesker være så dumme, tro de er så smarte og egentlig bare ødelegge hele fremtiden sin. Derfor ser hvertfall jeg på det, og kanskje litt på grunn av at jeg ikke gjør noe spesielt på den tiden, og da synes det er greit å se på noe som krever null hjerneaktivitet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading You go girl/du din tøs! at Sukkerspinneriet.

meta

%d bloggere like this: