Den bratteste broen.

april 14, 2011 § 5 kommentarer

Det er opplagt at man må drikke litt vin på en onsdag. Helt klart. Det er jo LILLE-lørdag.

Problemet med lillelørdag er selvsagt torsdagen. Morgenen, altså. Torsdag morgen og Puddefjordsbroen er det store problemet med livlige lillelørdager.

Det er sjelden noe problem å komme seg hjem, eller hvor enn man skal, fra byen. Det pleier som regel gå lekende lett, og er unnagjort på et blunk. Faktisk går det gjerne så lekende lett og fort at man ikke helt husker hvordan det foregikk. Poooff, så er man hjemme. Eller hvor enn det var man skulle.

Problemet oppstår når man skal noe klokken null-åtte-null-null neste morgen, og våkner opp på motsatt side av Puddefjordsbroen. Da må man begynne å gå sånn litt over syv da. Fyllesyk og jævlig, fordi man kommer på at faen, det var jo litt mye garvesyre i den vinflaska man helte nedpå. Og så kommer man på at det ikke var en vinflaske, men to, og så begynner denne turen til riktig side av broen virkelig å bli et problem.

Har man en kropp full av garvesyre og tvilsomme minner fra kvelden før, kan turen over Puddefjordsbroen føles litt som syvfjellsturen. Fy faen, ass. Puddefjordsbroen er overraskende bratt i dag, faktisk. Brattere enn den pleier å være.

Det var ikke rart at både de aller minste barna, og de aller største menneskene alle seilet forbi meg i en tilsynelatende voldsom fart. Alt jeg tenkte var at jeg skal aldri, aldri drikke vin igjen.

Jeg skal iallfall aldri drikke to flasker vin igjen om jeg må stå opp klokken syv dagen derpå.

Reklamer

Tagged: , , , ,

§ 5 Responses to Den bratteste broen.

 • Nina sier:

  Svar: Jeg skulle gjerne laget vafler, men det blir så vanskelig uten ordentlig vaffeljern!:) Tomatsuppe har jeg fått tilsendt regelmessig, men det blir ikke det samme som å spise det en gang i uka hjemme i Norge:) Solo holder på og lanseres her ja, men har ikke sett noe til det i Colorado enda..

 • Betty.B Minni.M sier:

  Synes jeg ser deg komme i sneglefart over puddefjordsbroen.. Ja, mulig det kan sammenlignes med 7-fjellsturen, men akkurat det har jeg ingen erfaring i da. 7-fjellsturen altså, å gå over puddefjordsbroen i sneglefart har jeg deriomt gjort et par ganger. For ja, den KAN føles veldig bratt! hihihi… Er kanskje like greit å la være med det når man skal opp så tidlig dagen etter? hehe..
  Betty.B

 • Hakkespett sier:

  Har tenkt slik mange ganger, men glemmer det ganske fort.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Den bratteste broen. at Sukkerspinneriet.

meta

%d bloggere like this: