Veltrent mage?

mai 23, 2011 § 6 kommentarer

Vi hadde vært ute på date tre eller fire ganger. Du vet, så mange ganger som man bør gå på date før man overnatter.

Han var en imponerende fyr. Fire eller fem og tyve.  Pen. Veltrent. Velutdannet. Høflig. Spanderte alt. Holdt meg i hånden. Lo av vitsene mine, hørte på meg når jeg pratet. En sånn mann man kan skrive hjem om, egentlig. En man kanskje kan skryte litt av. En sånn som kanskje hadde gjort seg på plakater på pikerom rundtom i det ganske land, så pen som han var.

Det var som første overnattinger gjerne er, når man ikke kjenner hverandre godt nok til å vite hva man liker eller ikke liker. Når alt er helt nytt og litt ukjent og litt spennende. Men det var greit. Det var okei. Det var ikke galt i det hele tatt.

Neste morgen var alt bare fryd og gammen. Vi lå der og pratet litt og gjorde egentlig ingenting. Søndagsmorgen og alt var okei. Han strøk meg litt på armen, og pratet litt mer. Alt var okei, så jeg glemte helt å holde inne magen når han begynte å stryke meg forsiktig der.

Så sa han, litt sånn strengt, mens han pirket meg på magen:  «Du trener ikke så mye, gjør du?»  Nei..?

Det ble ikke flere overnattinger, eller dater for den del, med den imponerende fyren. Det å kritisere en naken pikes kropp etter en natt med ivrig ridderlighet fra hennes side er nemlig ikke særlig populært!

Reklamer

Tagged: , , , , , , , , ,

§ 6 Responses to Veltrent mage?

 • laipai sier:

  OMFG,jeg hadde kommet til å gitt en sylskarp replikk i retur,eller eventuelt gitt han dælj midt på snuten,som han sent ville glemme. How very rude of him.

 • msjackson sier:

  Very rude boy! Noen vet bare ikke når de skal holde kjeft.
  På en annen side, komplimenter er bra det, men min erfaring er at de som er best på det, også er flinke til å gi det til ALLE. (u see my point?)
  men må innrømme, er svak for komplimenter sjøl. My name is ambivalent 😉 hehe

 • Nina sier:

  Nei herregud da, der hadde jeg jaggu blitt sinna ja!:P Man sier jo ikke sånt da, og i alle fall ikke etter første gangen! Da hjelper det ikke hvor veltrent og velutdannet fyren er nei:)

  Svar: Ja jeg føler det litt som om jeg bor i drømmeland selv noen ganger!:) Ikke at alt er så utrolig fantastisk, men det er så annerledes enn hjemme i Norge, og det er vel der sjarmen ligger:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Veltrent mage? at Sukkerspinneriet.

meta

%d bloggere like this: