Blåse, blåse, blåse…

mai 30, 2011 § 2 kommentarer

Det var helg. Jeg var ute. Jajamensann! Jeg var det!

I en kjeller, på et sted der de selger øl. Alle slags sorter, i allslags glass. Det er slikt som vi studiner liker. Øl, valgfrihet, pene glass og mulighet til å briljere med den ølkunnskapen vi later som vi har. Noen ganger, når folk har inntatt tilstrekkelig øl, kan man nemlig late som det meste og regne med at folk tror på alt du sier. Det er et bra triks, det!

I denne kjelleren med mørke og øl og alt annet hyggelig, var der en mann. Der var egentlig mange menn, men det var en som utmerket seg spesielt. Spesielt negativt, for å være helt presis. Han begynte å dra meg i strømpebuksen. Hva faen. Så begynte han å blåse på meg. Ja, han blåste på meg. Gjentatte ganger. Jeg ser virkelig ikke poenget.

Er det noen av disse pick up artist kursene som instruerer elevene i å blåse på folk? Er det evolusjonsmessig eller biologisk hensiktsmessig å blåse på en eventuell partner? Gjør man det for å tøffe seg? Jeg tenker at.. Niet! Er det imponerende å vise hvor stor lungekapasitet man har? Demonstrere ånden sin for hele forsamlingen? Hva er egentlig greia? Jeg forstår det virkelig ikke.

Tenkte han «Om jeg blåser får jeg blow job?». Det er virkelig det mest logiske jeg kan komme på. , og da sier det seg selv at hele opplegget er fullstendig ulogisk.

Jeg var noe bedugget, så det var ikke alt jeg egentlig forstod. Nå er jeg midlertidig edru igjen, og jeg forstår det fortsatt ikke. Kan noen vennligst opplyse meg? Hva er poenget med å blåse på folk?

Reklamer

Tagged: , , ,

§ 2 Responses to Blåse, blåse, blåse…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

What’s this?

You are currently reading Blåse, blåse, blåse… at Sukkerspinneriet.

meta

%d bloggere like this: