i<3blogs

Sukkerspinnet elsker blogger. Man er jo en ung, moderne kvinne som er med i tiden, må vite. Da er det jo et must å lese noen blogger. Dessuten er det jo faktisk veldig artig å lese blogger.

Det finnes veldig mye forskjellig der ute, og noen er virkelige perler, altså!

Egentlig burde jeg ha lagt meg på en «ingen nevnt, ingen glemt» strategi. Men jeg har jo lyst å nevne de jeg leser! Så det så!

Jeg skal til og med liste dem opp i alfabetisk rekkefølge, så ingen blir lei seg for å være først, sist, midterst eller lignende. Så det så.

Audrey Hepburn Complex, The – Jeg har på en måte litt lyst å ta denne bloggen med meg hjem. Hvordan enn det skulle ha funket. Ja.

Dum spiro spero – Laila er en artig dame, som vet å ordlegge seg på en morsom måte. Samtidig er hun veldig flink å få frem budskapet hun har på hjertet. Jeg liker bloggen til Laila, jeg! Selv om jeg egentlig ikke engasjerer meg for spiseforstyrrelser, egentlig.

Hakkespettbloggen – Hakkespetten er en artig kar, som har fine spissformuleringer på det meste. Alt og ingenting.

Heidi Øksendal – Sminke! Studiner på ville veier trenger sminke. Helst på budsjett, og da kan man ikke gjøre mange bomkjøp. Da er det fint at Heidi tester ut tingene for meg på forhånd. Takk, Heidi!

Hjartesmil – Om kjoler, sløyfer, makroner, han der fine, Paris og alt mulig fint! Snakk om å kunne drømme seg vekk i vakre bilder. Og så skriver Mariell på en veldig koslig måte. Og så skriver hun på nynorsk, og det er virkelig fint!

Lindas sminkblogg – Svensk make up blogg. Made in heaven. Eller bare i Sverige. Av en flink make up artist.

Magnhilds Antiblogg – Hun er ikke rosa, hun er grå! Hurra!

Mammadamen – Jeg må innrømme det, jeg leser en mammablogg. Jeg liker dem sånn generelt sett ikke. Men dette er veldig fin, og handler om fine bøker og om samfunnet. Og jeg digger den!

Mannebloggen – Ikke fordi jeg er en mannestudine, men fordi jeg av og til blir lei av jenteting, og da liker jeg gutteting og manneting! Og dette er en god manneblogg.

Slike Jenter – Hun skriver forbanna godt! Elsk!

Speilvendt – Ida skriver en fin blogg, om.. jeg er ikke helt sikker, egentlig. Alt mulig. Men hun skriver godt, og hun byr på seg selv. Og så er det Paris og Gerd, da.

Tegnehanne – Hoho! Lol! Enkelt og greit! Og veldig sjarmerende.

Veien videre – Egentlig en helt grusom blogg, for det som skrives om er så uendelig vanskelig. Men den er fin, også. Det er håp. Og det er godt skrevet! Og man lærer noe om mennesker.

Er du ikke på listen, så fortvil ikke! Jeg har sikkert bare glemt deg. Eller så vet jeg ikke om bloggen din ennå. Eventuelt har jeg ikke fått til å plassere deg alfabetisk. Jeg er ikke den mest språkkyndige kniven i skuffen, altså!

Men om du føler du burde vært på listen, så skrik ut. (Eller, det hjelper jo ikke, men du kan kommentere. Da ser jeg det. Jeg vil jo ikke høre det om du bare sitter hjemme hos deg og skriker. Med mindre du bor i samme bygget som meg.)

Listen oppdateres nok litt etterhvert.

Reklamer

§ 6 Responses to i<3blogs

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: